Sananet care

Sananet focust op de ontwikkeling van eHealth-oplossingen, en dan in het bijzonder op de ontwikkeling van telemonitoring. Deze online begeleidingsprogramma’s geven zorgprofessionals real-time inzicht in het welzijn van hun patiënten. Zij verbeteren de kwaliteit van de chronische zorg en maken de relatie tussen patiënt en zorgverlener persoonlijker en intensiever.

Onze visie is gericht op onze maatschappelijke impact door het beste van twee werelden te creëren; medische kennis en IT-expertise samenbrengen. We bereiken dit doel met zowel commerciële projecten als maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan de samenleving in het algemeen.

Wij willen samen met zorgprofessionals en patiënten zorgen dat eHealth gewone zorg wordt.

Sananet levert excellente e-Health content. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat de begeleiding met eCoaches voor een halvering van het aantal ziekenhuisopnamen, minder polibezoeken en een betere therapietrouw voor patiënten met chronische aandoeningen zorgen. Artsen en verpleegkundigen krijgen daardoor meer tijd voor mensen die hun aandacht het meest nodig hebben.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Commit2Data.