Amsterdam UMC

Sinds medio 2018 komt u niet meer naar het VU medisch centrum, maar naar Amsterdam UMC, locatie VUmc. Wij hebben immers onze krachten gebundeld met het AMC. Zo kunnen we patiënten uit de regio Amsterdam én patiënten van ver daarbuiten, voortaan nog beter helpen.

Wat heeft Amsterdam UMC u te bieden?

Ons centrum biedt topzorg aan patiënten. We zetten ons iedere dag in voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. In de hele wereld staan we bekend om onze zorgvuldige en betrokken omgang met patiënten, hun familieleden en omgeving. Met ons wetenschappelijke onderzoek staan we wereldwijd in de top 3. Dat vinden we belangrijk. Want door goed onderzoek te doen, verbeteren we onze behandelingen steeds verder

Ook ons onderwijsprogramma is van hoog niveau. Door studenten en jonge artsen goede kennis en ervaring te bieden, zorgen wij ervoor dat u ook in de toekomst goede zorg krijgt.

Voor andere ziekenhuizen willen wij graag een krachtige rol spelen als kenniscentrum. Dit doen we in samenwerking met de eerstelijnszorg en andere zorginstanties, zoals thuiszorg en GGZ.

Goede zorg bieden en bijdragen aan de medische kennis van morgen. Dat is waar wij voor staan.

Samen staan we sterker: wij zijn Amsterdam UMC

Sinds 7 juni 2018 werken we nauw samen met het AMC. Samen werken we, als Amsterdam UMC, aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. We doen wetenschappelijk onderzoek om onze behandelingen steeds verder te verbeteren. En we leiden de beste artsen en verpleegkundigen voor de toekomst op. Zo zorgen we samen voor de allerbeste zorg.

Voor u als patiënt verandert er voorlopig niets. En áls er iets gaat veranderen, informeren we u op tijd hierover.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Commit2Data.