HiTMaT Call 2021 open

Om het belang van hightech innovatie in de maatschappelijke thema's en missies duidelijk te maken én aan te jagen organiseert Topsector HTSM jaarlijks de HiTMaT Call, een stimuleringsprogramma om consortia te inspireren tot kansrijke hightech oplossingen in PPS onderzoeksprogramma's.

Van Cybersecurity tot circulair bouwen

Onderwerpen die in de onderzoeksvoorstellen aan bod komen zijn onder andere cybersecurity by design, ultrasone hersenmodulatie, optimalisatie van verkeersdoorstroming in de stad, extractie van stikstof verbindingen uit dierlijke mest en eco-efficiënt en circulair bouwen.

HiTMaT Call 2021

De derde HiTMaT Call is geopend. De HiTMaT is een competitie tussen de beste R&D voorstellen voor high tech PPS die oplossingen bieden voor de maatschappelijke thema’s en missies van Nederland. In 2020 zijn 60 onderzoeksvoorstellen ingediend, waarvan er 15 genomineerd zijn en uiteindelijk 10 projecten €25.000 kiemgeld wonnen. Wie heeft er dit jaar de beste ideeën?

Projectvoorstellen kunnen worden ingediend vanaf 7 april via deze website*. De deadline voor het indienen van aanvragen is 18 mei 2021, 14.00 uur CEST.
*Voorstellen die per mail worden ingezonden, worden niet in behandeling genomen.

Download de brochure HiTMaT 2021 ->

Meer informatie

Lees alle informatie over de HiTMaT call op de website HollandHighTech.nl.

23 maart 2021

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Commit2data