Commit2Data ICT.OPEN postercompetitie 2020 bekend gemaakt

De annulering van ICT.OPEN, als gevolg van het Coronavirus, heeft de postercompetitie van Commit2Data vertraagd. In dit bericht maken wij de winnaars en deelnemers bekend.

Wij hebben wat extra tijd genomen om de evaluaties af te ronden en de makers van de winnende posters te informeren. Wij willen alle onderzoekers die posters hebben ingediend bedanken voor hun inspanningen en deelname. De juryleden hebben alle posters geanalyseerd en wij willen hierbij ook de juryleden bedanken voor hun tijd en deskundigheid. De betrokken juryleden:

Prof. dr. A. van der Born - Datascience 

Drs. G. Goudsmits, Ministerie van Economische Zaken - Leesbaarheid en ontwerp: 

Prof. dr. ir. N. Meratnia, Universiteit van Eindhoven - Toepassingsvermogen

De resultaten

Omdat er geen officieel evenement en ceremonie is geweest geven wij graag de mogelijkheid om de posters online te bekijken en maken wij de winnaars hieronder bekend.  Door op de namen van de onderzoekers te klikken kunt u de ingezonden posters bekijken. 

De inspanningen van Dennis Collaris en João Moreira leidden tot een gedeelde derde plaats.

De tweede plaats in de competitie is opgeëist door de inzending van Saar Hommes.

De juryleden merkten op dat de winnende poster het probleem en de impact van de voorgestelde aanpak duidelijk presenteerde. De poster krijgt ook goede scores voor het uiterlijk, de leesbaarheid en de goed gepresenteerde wetenschappelijke aanpak.

De winnaar van de Commit2Data postercompetitie 2020 is Chang Sun!

Hieronder zijn alle andere ingezonden posters:

    Wij willen nogmaals alle onderzoekers bedanken voor het inzenden van hun poster, hopelijk zien wij elkaar volgend jaar op ICT.OPEN met een nieuwe poster met verdere wetenschappelijke resultaten.

    15 mei 2020

    Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Commit2data